e-Библиотека

Выбрана секция: Основы кулинарного мастерства

Ниже представлен список публикаций электронной библиотеки. Выберите публикацию и нажмите "Перейти к публикации" чтобы посмотреть оглавление.

pk Наименование Автор(ы) Дата публикации
f7d06031-6e27-4c35-ae8f-a8bc69c5c1cf Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Дзюндзя О.В. 31 октября 2012г., 9:52 AM
dafa818c-4432-47a6-99da-74b6972459ec Перелік питань для підготовки до екзамену з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 31 октября 2012г., 9:08 AM
b6a286c7-31be-458e-a0d4-4475bc8961b5 Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 23 марта 2018г., 1:37 PM
6dcebedd-5373-4ede-9f0c-b3a8e682b8a4 Перелік питань до виконан. самостійної роботи з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 28 октября 2013г., 12:57 PM
2950d382-dd81-4362-b571-67c44adc5755 План практичних занять з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 30 октября 2012г., 1:29 PM
273cdce6-0091-445b-a442-4ee98d1397bb Плани лекційних занять з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 30 октября 2012г., 1:41 PM
fb71fb77-e91d-48d0-9650-9507f512dccd Робоча програма з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 15 октября 2012г., 10:48 AM
2ebee9b2-fd94-402d-8f95-276a6a1d9694 Список рекомендованих джерел з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 23 марта 2018г., 1:25 PM
756d97e8-aa5f-4d9d-9434-e577219016a8 Тематика курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 23 марта 2018г., 1:32 PM

Авторизация:

Регистрация / Забыли пароль?
Опрос Каким ресурсом системы "Херсонский Виртуальный Университет" Вы чаще всего пользуетесь?
группой дистанционного обучения 116
е - библиотекой 99
открытой группой 79
Всего голосов: 294
Результаты...
Зарегистрируйтесь, чтобы голосовать
Все закладки...