Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
викладач Дзюндзя О.В.
Выслал: Знаменська Ольга (31 октября 2012г.)
Аннотация

Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
Обсуждение
Обсудить (0 комментариев)

Авторизация:

Регистрация / Забыли пароль?
Публикация
Название:
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
(Практические занятия)
Дата изменения:
31 октября 2012г., 10:45 AM
Оценка:
Всего оценок: 0

Оценивать публикации могут только зарегистрированные пользователи

Просмотров: 6772

Опрос Насколько легко пользоваться системой "Херсонский Виртуальный университет"?
1 98
2 25
3 25
4 23
5 57
6 32
7 52
8 44
9 48
10 119
Всего голосов: 523
Результаты...
Зарегистрируйтесь, чтобы голосовать
Все закладки...