Перелік питань до виконан. самостійної роботи з дисципліни Основи кулінарної майстерності
викладач Ярошенко Н.Ю.
Надіслав: Знаменська Ольга (28 жовтня 2013р.)
Анотація

Перелік питань до виконан. самостійної роботи з дисципліни Основи кулінарної майстерності

Перелік питань до виконан. самостійної роботи з дисципліни Основи кулінарної майстерності
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Перелік питань до виконан. самостійної роботи з дисципліни Основи кулінарної майстерності
(Практичні заняття)
Дата изменения:
23 березня 2018р., 1:15 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 5675

Опитування Наскільки легко користуватися системою "Херсонський Віртуальний університет"?
1 98
2 25
3 25
4 23
5 57
6 32
7 52
8 44
9 48
10 119
Всього голосів: 523
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...