Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
викладач Ярошенко Н.Ю.
Sender: Знаменська Ольга (23rd march 2018)
Annotation

Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності

Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
Discussion
Discuss (0 comments)

Authorization:

Sign Up / Remind password
Публикация
Name:
Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
(Practical Lessons)
Дата изменения:
23rd march 2018, 1:39 PM
Rating:
Total grade: 0

Estimate publications the registered users can only

Просмотров: 3611

Voting Did you participate in distance learning?
I'm not interested 51
No, but I want to try 155
Yes, in the role of tutor (student) 180
In Total Votes: 386
Results...
Please, register for voting
All bookmarks...