e-Бібліотека

Вибрана секція: Аналіз, метрологія та стандартизація харчових продуктів

Нижче представлений список публікацій електронної бібліотеки. Виберіть публікацію та натисніть "Перейти до публікації" щоб перейти до змісту.

pk Найменування Автор(и) Дата публікації
aa0b75fb-7b36-4618-ab4e-de67ad708cac Аналіз, метрологія і стандартизація харчових продуктів (V курс) Пилипчук Л.Л. 16 січня 2014р., 12:07 AM

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Опитування Наскільки легко користуватися системою "Херсонський Віртуальний університет"?
1 98
2 25
3 26
4 23
5 57
6 32
7 52
8 46
9 48
10 120
Всього голосів: 527
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...